| AY IŞIĞI | |
|
+16rüyamania DaRknéss_AnqeL DiLosHy hell in merve552 -sena- meltem_ky miss stench_19 zanessa kusku MervEdward zac_nessa zyv senosh123 msn guzeli esin_16 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
senosh123 Yeni Üye
| Konu: Geri: AY IŞIĞI Paz Eyl. 06, 2009 3:43 pm | |
| - zyv demiş ki:
- esin_16 demiş ki:
- zyv demiş ki:
- bölüm her zamanki gibi mükemmeldi
alexis midir nedir çok sinir oldum ya hiç sevmedim sinir şey yalnız prens cris i sevdim ama.. jacob nolcak
ellerinize sağlık kızlar
jacop ne olacak hakkınd abir fikrim yok sadece acı çekecekkkkk!!!!!!!!!!!!; acımı çekçek her ne kadar jacob u sevmesemde acı çekmesini istemem ama haketti bence onun sayesinde renesme annesinden nefret ediyo en iyisi çeksin cezasını (bazen çok acımasız oluyorum değil mi?? ) yhaa zeynepp yhaa:( ama onun ne suçu varki aşık oldu suçmudur:( belladan uzak kaldı bella ona yanaşmaya çalıştı onun acı çektiğini bile bile bellada suç büyük:( | |
|
| |
senosh123 Yeni Üye
| |
| |
msn guzeli Moderatör
Mesaj Sayısı : 179 Kayıt tarihi : 05/09/09 Yaş : 30 Nerden : Jasper Hale <3
| Konu: Geri: AY IŞIĞI Paz Eyl. 06, 2009 3:48 pm | |
| zeynep xD
cok canisin xD
eed acımasızım ama o kadarda deil xD
eed mesela anti-alexis:D | |
|
| |
zyv Yeni Üye
| Konu: Geri: AY IŞIĞI Paz Eyl. 06, 2009 3:50 pm | |
| hepiniz üstüme geliyosununuz ama ben aşık olmanın yada mühürlenmenin suç olduğunu söylemedim sadece onun sayesindee reneesme annesinden nefter ediyo dedim ama bence halıyımda çünkü insan sevdiği kişiyi üzmek istemez sözlerine dikkat eder ama sanki o üzmek istemiş gibi konuştu bence
aslında bende bu kadar acımasız değilimdir ama uzun tatil yaramadı bna | |
|
| |
senosh123 Yeni Üye
| Konu: Geri: AY IŞIĞI Paz Eyl. 06, 2009 3:51 pm | |
| - zyv demiş ki:
- hepiniz üstüme geliyosununuz ama ben aşık olmanın yada mühürlenmenin suç olduğunu söylemedim sadece onun sayesindee reneesme annesinden nefter ediyo dedim ama bence halıyımda çünkü insan sevdiği kişiyi üzmek istemez sözlerine dikkat eder ama sanki o üzmek istemiş gibi konuştu bence
aslında bende bu kadar acımasız değilimdir ama uzun tatil yaramadı bna sinirlenme bitanem şaka yapıyoruz biz yha xD | |
|
| |
zyv Yeni Üye
| Konu: Geri: AY IŞIĞI Paz Eyl. 06, 2009 3:53 pm | |
| - senosh123 demiş ki:
- zyv demiş ki:
- hepiniz üstüme geliyosununuz ama ben aşık olmanın yada mühürlenmenin suç olduğunu söylemedim sadece onun sayesindee reneesme annesinden nefter ediyo dedim ama bence halıyımda çünkü insan sevdiği kişiyi üzmek istemez sözlerine dikkat eder ama sanki o üzmek istemiş gibi konuştu bence
aslında bende bu kadar acımasız değilimdir ama uzun tatil yaramadı bna sinirlenme bitanem şaka yapıyoruz biz yha xD yok canım sinirlenmedim tatlım =) | |
|
| |
msn guzeli Moderatör
| Konu: Geri: AY IŞIĞI Paz Eyl. 06, 2009 3:54 pm | |
| ayyy sinirlenme ya cidden yorumu okurken tırstım sadece sakaydı tmm sustum | |
|
| |
zyv Yeni Üye
| Konu: Geri: AY IŞIĞI Paz Eyl. 06, 2009 3:59 pm | |
| gerçekten sinirlenmedim kızlar ya tırsmanıza gerek yok zaten her zaman böle yorumlar yapmam ben merak etmeyin siz sinirlenme korktum dedikçe üzülüyorum bnde bu aralar pek normal değilim(gerçi normal halimi görmek biraz zor olabilir ama) kusura bakmayın | |
|
| |
miss stench_19 Yeni Üye
| Konu: Geri: AY IŞIĞI Paz Eyl. 06, 2009 4:18 pm | |
| ben geldim...
gelir gelmez de nerdeyse pc'yi parçalıyordum,
cris'ten nefret ediyorum
tabi renesmeeden de
alexis'i nedense çok sevdim şimdi bak
evet renesmee burda fazlalıksın ve istenmiyorsun
neden forks'a dönmüyorsun ki
aa ya da dönme
jacob seni hiçbişey olmamış gibi tekrardan kabul edicek ve ben daha çok sinirleneceğim
bu kız hiçbişeyi hak etmiyo ya
daha önce söylediğim gibi onu gördüğüm yerde öldürcem
off jake'im nasıl üzülcek
ellerine sağlık elifcim
tekrar yazdıklarını okumak harika
yb ne zaman | |
|
| |
senosh123 Yeni Üye
| Konu: Geri: AY IŞIĞI Paz Eyl. 06, 2009 4:22 pm | |
| - miss stench_19 demiş ki:
- ben geldim...
cris'ten nefret ediyorum
tabi renesmeeden de
aa ya da dönme
jacob seni hiçbişey olmamış gibi tekrardan kabul edicek ve ben daha çok sinirleneceğim
ellerine sağlık elifcim
yb ne zaman aynen kuzum yhaa şu crisi parçalamak için zor durdum yhani renesmedeee saçını başnı yolcam onun jake'i nasıl üzüyo yha:( | |
|
| |
miss stench_19 Yeni Üye
| Konu: Geri: AY IŞIĞI Paz Eyl. 06, 2009 4:28 pm | |
| - senosh123 demiş ki:
- miss stench_19 demiş ki:
- ben geldim...
cris'ten nefret ediyorum
tabi renesmeeden de
aa ya da dönme
ellerine sağlık elifcim
yb ne zaman aynen kuzum yhaa şu crisi parçalamak için zor durdum yhani renesmedeee saçını başnı yolcam onun jake'i nasıl üzüyo yha:( ben renesmeyi parçalayamadım ama pc'yi parçalıyodum öyle bi sarstım ki evet jake :'( | |
|
| |
kusku Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 4 Kayıt tarihi : 05/09/09 Nerden : rüyalar aleminden
| Konu: Geri: AY IŞIĞI Paz Eyl. 06, 2009 9:30 pm | |
| canlarım benım nasılsınız napıyonuz bakalım...
ah burdada toplandık bıraraya...
oncelıkle bella kendıne geldıgı ıçın cok mutluyum...
ah renesme yenı ınsanlar yenı guçlerle tanıstın...
hım chrıs canını yaksada ıstemeden ondan oldukca etkılendın...
bu alexıs de ne sanıyor kendını yaw...
bayagı sorun cıkarıcaklar gıbı...
devamını merakla beklıyorum... | |
|
| |
kusku Yeni Üye
| Konu: Geri: AY IŞIĞI Paz Eyl. 06, 2009 9:34 pm | |
| - miss stench_19 demiş ki:
- senosh123 demiş ki:
- ben geldim...
cris'ten nefret ediyorum
tabi renesmeeden de
aa ya da dönme
ellerine sağlık elifcim
yb ne zaman aynen kuzum yhaa şu crisi parçalamak için zor durdum yhani renesmedeee saçını başnı yolcam onun jake'i nasıl üzüyo yha:( ben renesmeyi parçalayamadım ama pc'yi parçalıyodum
öyle bi sarstım ki
evet jake :'( oy canım benım yaw... valla oda var dımı yazık jake e... | |
|
| |
miss stench_19 Yeni Üye
| Konu: Geri: AY IŞIĞI Paz Eyl. 06, 2009 10:36 pm | |
| - kusku demiş ki:
- senosh123 demiş ki:
- ben geldim...
cris'ten nefret ediyorum
tabi renesmeeden de
aa ya da dönme
ellerine sağlık elifcim
yb ne zaman aynen kuzum yhaa şu crisi parçalamak için zor durdum yhani renesmedeee saçını başnı yolcam onun jake'i nasıl üzüyo yha:( ben renesmeyi parçalayamadım ama pc'yi parçalıyodum
öyle bi sarstım ki
evet jake :'( oy canım benım yaw...
valla oda var dımı yazık jake e... yazık tabi hiçbişeyden haberi yok aşkımın nessie orda gününü gün etsin haklısın esma burda da toplandık hiç bi güç bizi bu senaryoyu okumaktan alıkoyamıyo xD | |
|
| |
esin_16 Admin
Mesaj Sayısı : 94 Kayıt tarihi : 05/09/09 Yaş : 31 Nerden : kütahya
| Konu: Geri: AY IŞIĞI Ptsi Eyl. 07, 2009 3:39 pm | |
|
32. İlginç
(Renesme)
‘’Cris dur görende ölüyorum sanacak ‘’
‘’Bunu bilemeyiz Renesme. Farkındaysan yaran gitgide kötüleşiyor ‘’
‘’Bence abartıyorsun’’ dedim ama o beni revire doğru sürüklüyordu.
'’Bunu göreceğiz ‘’ dedi. Sonunda revire gelmiştik. İçeri girdiğimizde bizi orta yaşlarda gözlüklü bir bayan karşıladı.
‘’Meraba Cris buraya gelmenizin sebebi nedir ‘’
‘’Merhaba Bayan Carolina. Arkadaşımın elinde bir yara varda bakmanızı rica edecektim ‘’
‘’Hım… bir bakalım ‘’ elimi alıp incelemeye başladı. Sonra da bana bakıp gülümsedi.
‘’Sanırım çok şanslısın küçük hanım. Kasabanın doktoru burada ve buna onun bakması daha iyi olur. Siz burada bekleyin ben onu çağırıp geleyim ‘’ dedi. Şimdi Cris’le yalnız kalmıştık.
Doktoru beklerken odada bulunan sedyeye oturdum. Cris’ de duvara yaslanmış bana bakıyordu. Elim çok acıyordu ve bunun için hayıflanamıyordum. Çünkü Cris bunu çok abartıyordu.
Ona bakarken dışarıdan gelen ayak seslerini duydum. Kapıya doğru baktığımda Carlisle’i gördüm. Oldukça şaşkındım
‘’Renesme burada ne işin var ‘’dedi. Cris ve Bayan Carolina şaşkınlıkla bize bakıyordu.
‘’Şey önemli bir şey değil amca’’ dedim. Carlisle hemşireye bakıp konuşmaya başladı
‘’Bundan sonrasını ben hallederim Bayan Carolina gidebilirsiniz ‘’
‘’Peki Bay Cullen ‘’ dedi ve meraklı bakışlarıyla dışarı çıktı. Carlisle Cris’e bakıyordu.
‘’Sanırım sizde küçük beyefendi ‘’ dedi.
‘’Sorun yok büyükbaba oda bizden biri ‘’ Carlisle bana bakıyordu.
‘’Hım… bu çok ilginç kokusu farklı_ ‘’ dedi. Cümlenin devamını ben tamamladım
‘’Yoğun insan ve ağır parfüm kokusu. Gizlenmek için kullanıyorlarmış ‘’
‘’Evet gerçekten mantıklı bir yol ‘’dedi. Cris konuşmamızı böldü.
‘’Diana’nın fikriydi ‘’ dedi. Bunu bana söylemişti ama Carlisle’de bizi dinliyordu.
‘’Peki, sana ne oldu Nessie ‘’
‘’Büyükbaba! ‘’
‘’Pardon Renesme bir an dalmışım ‘’ dedi. Ona kızmamıştım ama bu ismi sevmiyordum özellikle bu zamanlar. Çünkü bu adı veren kişi aklıma geldikçe üzülüyordum. Carlisle konuşmaya devam etti.
‘’Peki bu yara nasıl oldu Renesme ? ‘’
‘’Cris’in yeteneği de benimki gibi. Diana’ya göre yeteneklerin çarpışmasıymış ‘’
‘’Bu oldukça mantıklı ‘’ dedi. Cris bir kere daha konuşmayı bölmüştü. Bana bakıyordu.
‘’Ona boşuna mantık kraliçesi lakabını takmadım ‘’ ona gülümsedim. Carlisle yarayı incelemeyi bıraktı.
‘’Tamam yarana pansuman yapalım. Yarın bir değişiklik olmaz ya da yara genişlerse dikiş atarız ‘’ dedi. Pansumanı bitirdiğinde elindeki beyaz eldivenleri çıkardı.
‘’Renesme bu akşam Diana’yı bize çağırmalısın onunla tanışmak isterim. Bu arada konuştuğumuz şeyi unutma ‘’
‘’Tamam Carlisle amca ‘’ dedi. Carlisle odadan çıkarken Cris bana soru soran bakışlarla bakıyordu.
‘’Galiba anlatacak çok ilginç bir hikayen var’’
‘’Şey bunu sonra yapsam. Zil çaldı ve elim gerçekten çok acıyor ‘’ dedim.
‘’Peki kaç bakalım ‘’ diye dalga geçti. Ona gülümsedim. Kafeteryaya geri döndüğümüzde Diana bizi bekliyordu. Tabi ya dersimiz aynıydı.
‘’Özür dilerim Diana ‘’
‘’Önemsiz Renesme sadece ağaç oldum o kadar ‘’ galiba kızmıştı.
‘’Yapma mantık kraliçesi revirdeydik biliyorsun ‘’
‘’Sen hiç konuşma Cris. Yürü gidiyoruz Renesme dua at derse geç kalmayalım ‘’ dedi ve kolumdan tutup beni sürüklemeye başladı. Yüzümü çevirdim ve Cris’e seslendim.
‘’Özür dilerim ‘’dedim. O da başını salladı. Diana bana hala kızgındı. Kafeteryadan çıkınca kolumu bırakmıştı
‘’Bakıyorum Cris’le iyi anlaştınız ‘’ yüzüm yanmaya başlamıştı.
‘’Şe..y yok öle bir şe..y sadece bana yardımcı oldu ‘’ dedim. Diana yüzüme bakıp gülümsemişti. Galiba bana kızgınlığı geçmişti.
‘’Tabi tabi hep öyle olur ‘’dedi. Konu istemediğim bir yere gideceğini biliyordum. Bunun için konuyu değiştirdim.
‘’Diana amcam akşam yemeğine seni davet etti gelir misin? ‘’ dedim. Bana bakıyordu. Bunun nedenini anlamamıştı. Onu ikna etmek için ekledim.
‘’Senin bulduğun çözümlerin çok mantıklı ve zekice olduğunu düşünüyor ‘’ dedim. İşte Diana için bunlar sihirli kelimelerdi. Bana olan kızgınlığını tamamen unutmuştu.
‘’Tabi neden olmasın Jared’e haber veririm. Çıkışta size birlikte gideriz ‘’ dedi.
Derse son anda yetişmiştik ama Diana bunu sorun yapmamıştı. Tüm öğleden sonrasını dersler hakkında konuşarak geçirmişti. Bense onu dinlemiştim. Son derste bittiğinde eşyalarımızı toplayıp dışarıya çıktık.
Cris ve diğerleri Diana’yı bekliyordu. Michael ‘in bana bakışları hala sertti. Cris ve Betty ise konuşuyorlardı. Gözlerimi onların üzerinden kaçırdım. Çünkü Michael bana bakıyordu.
Diana’nın beni sarsmasıyla kendime geldim. Biraz korkmuştum
‘’Özür dilerim Renesme korkacağını düşünemedim ‘’
‘’Önemli değil Diana hadi gidelim ‘’ dedim. Jared’in yanına gidip onun dudaklarına bir öpücük kondurdu. İçimin acıdığını hissettim. Aklıma eski anılarım gelmişti. İlk kez onu öptüğüm zaman. Cris bizimkilere kızıyordu.
‘’Şunu evde yapsanız olmaz mı? ‘’ dedi. Diana Cris’i sinir etmek için bir fırsat bulmuş gibiydi
‘’Ne var yalnız prens kıskandın mı?’’ dedi ve küçük bir kahkaha attı. Diğerleri de Diana’ya eşlik etti.
‘’Tabi tabi sorma ‘’ dedi kızgınlıkla. Diana yanıma gelirken Cris ‘in önünden geçti. Bu onu daha da sinirlendirdi.
‘’Hadi Renesme gidelim ‘’ dedi. Sürücü koltuğuna Diana oturdu. Bende çantaları arkaya koydum ve onun yanına oturdum. Yola çıkmıştık. Merak ettiğim bir soru vardı.
‘’Diana Cris evde derken neyi kastediyordu ‘’
‘’Evet bunu sana söylemeyi unuttum. Ben ve diğerleri aynı evde yaşıyoruz ‘’ ‘’Peki ya aileleriniz ‘’ dedim şaşkınlıkla
‘’Jared ve Betty’nin ailesi yok. Benim durumumu biliyorsun. Annem öldü ve babamda onunla birlikte kendi yaşamına son verdi.
Michael ve Cris göçebe oldukları için hiç sormadık. Zaten Michael’in burada kalmasının tek sebebi Betty’di ve Cris’de arkadaşı olduğu için burada kalmayı seçti ‘’
‘’Peki sen? ‘’ dedim. Bunu biliyordum ama yinede sormak istedim. Diana sol elini kaldırıp parmağındaki yüzüğü gösterdi.
‘’Onu çok seviyorum Renesme. Biliyorum onu hak etmiyorum ama yinede onsuz yapamıyorum. Okul bittiğinde evleneceğiz aslında bunun erken olduğunu söyledim ama beni kandırdı ‘’ gülümsedi. Bilmediğim bir şeye gülüyordu. Sanırım eski anılar…
‘’Sıra sende anlat bakalım senin geçmişinde neler var ‘’ dedi. Beni hazırlıksız yakalamıştı
‘’Şey buradan sola döneceğiz ‘’ dedim. Yaptığımı anlamış olacak ki bana bakıp gülümsedi
‘’Kaç bakalım küçük cadı ama bir şekilde seni konuşturacağım ‘’
Anlatmaktan korkuyordum aynı şeyleri hatırlamak çok acı veriyordu ama ne zamana kadar bunu bastırabilirdim ki. Belki de bunların konuşulma zamanı gelmiştir. | |
|
| |
senosh123 Yeni Üye
| |
| |
DiLosHy Yeni Üye
| Konu: Geri: AY IŞIĞI Ptsi Eyl. 07, 2009 3:54 pm | |
| Elif bölüm çok güzeldi Renesmee Cris'e aşık olcak sanırım öyle görünüyo Ben bu arkadaşlarını hep karışıtırıyorum ya Boşver onları beni bi tek Cullen'lar ilgilendiriyo zaten Ayy benim tatlı Bela*m Uyandı çok şükür Alexis e de tek lafım | |
|
| |
zyv Yeni Üye
| Konu: Geri: AY IŞIĞI Ptsi Eyl. 07, 2009 3:54 pm | |
| yine renesmeden bi bölüm okuduk her zamanki gibi çok güzeldi ellerinize sağlık kızlar burda bunlar olurken cullen ailesinin diğer fertleri neler yapıyo acaba??? jacob ne halde bella uyandı mı(umarım uyanmamıştır) luciye ne oldu (sahi nolmuştu ona ya ) devamını sabırsızlıkla bekliyorum =)) | |
|
| |
senosh123 Yeni Üye
| Konu: Geri: AY IŞIĞI Ptsi Eyl. 07, 2009 4:02 pm | |
| | |
|
| |
merve552 Üye
| Konu: Geri: AY IŞIĞI Ptsi Eyl. 07, 2009 4:16 pm | |
| bölüm çok gzldi elif'mm.. süpper yazmışsın yine... sanırım Cris'le Reneesme arasında bişiler olcak.. bakalım.. görücez.. | |
|
| |
miss stench_19 Yeni Üye
| Konu: Geri: AY IŞIĞI Ptsi Eyl. 07, 2009 4:35 pm | |
| - senosh123 demiş ki:
- kusku demiş ki:
- senosh123 demiş ki:
- ben geldim...
cris'ten nefret ediyorum
tabi renesmeeden de
aa ya da dönme
ellerine sağlık elifcim
öyle bi sarstım ki
evet jake :'( oy canım benım yaw...
valla oda var dımı yazık jake e... yazık tabi
hiçbişeyden haberi yok aşkımın
nessie orda gününü gün etsin
haklısın esma burda da toplandık
hiç bi güç bizi bu senaryoyu okumaktan alıkoyamıyo xD bak yağmur kuzum bide taziyi koruyodun jake neler ediyo ohooo sena bütün senaryolarda herkese aynı muameleyi yapsak ne durumda olurduk burdaki tazmiden ölümüne nefret ediyorum bu bölüm yine delirtti beni ya ay bi de cris diyince kekelemiyo mu az kaldı ya ben ölcem ya onu öldürcem gıcık şey ya cris defolsun kendine başka bi kız bulsun asılcak carlisle'ı görünce zönk diye kaldım yalnız demek sana bundan sonra renesmee diyoruz ha nessie nessie nessie!!! evet bu adı sana kimin verdiği belli ve asla onu unutmak gibi bi aptallık yapma eğer hatırlamana yardımcı olcaksa bundan sonra herkes sana nessie desin sen buraya ait değilsin geçmişini nereye ait olduğunu unutma unutursan da ben hatırlatmasını bilirim zaten bu kız kesin elimde kalıcak benim ya | |
|
| |
DaRknéss_AnqeL Yeni Üye
| Konu: Geri: AY IŞIĞI Ptsi Eyl. 07, 2009 5:39 pm | |
| elifim bölüm çok güzeldi cnm ellerine sağlık yha bu chris in renesmee ye bu kdr ilgi göstermesi hmm şimdi bunlar mı sevgili olcekler vışşş ööff jake üzülcek şimcik yha nese alexisse gıcık oldum anti-alexis yada öle bişe xD | |
|
| |
msn guzeli Moderatör
| Konu: Geri: AY IŞIĞI Ptsi Eyl. 07, 2009 7:48 pm | |
| elifim ben geldim xD
bölümüde okudum hemencik xD
allahım bu nasıl iş hem cris hemde her fırsatta aklına jake gelio xD
nasıl bi mantık bu xD
cık ben sewmedim bu crisi gitsin baskasına asık olsun ya
bizim nessiemizden uzak dursun xD
tesadüfün bu kadarı xD
wayy be büyükbabalıktan amcalıga yükseldi:D
ahh bnm de bu kadar genc yakısıkl bi büyükbabam olsaydı xD
tuhaf ama ben jake acıdım simdi ya
eed anti-alexis bitti şimdi anti-cris çıktı
ahh jake dön gel kurtar su kızı
bak bu cris falan
bide crisi duyunca kekelemio mu
allahım aklıma direk jake acımak geldi yazık ya:D
hımm bu arada elif ben hala jasperın sırrını unutmadım bilesin xD | |
|
| |
kusku Yeni Üye
| Konu: Geri: AY IŞIĞI Ptsi Eyl. 07, 2009 9:40 pm | |
| canlarım benım nasılsınız...
ah harıka bır bolumdu...
yanlız bayagı bır yakınlasma var crıs le...
hım herkezde farkında...
yok oyle bırsey desede ness de farkında...
oww carlıse oyle hıtap edınce nasılda uzuldu...
ah hıkayenı nasıl anlatıcak bakalım rens...
bırsure sonra gecıstıremıceksın...
hım herke aksam toplanıyor bakalım neler konusulucak... demek kı hepsı bıarda yasıyorlarmış cok ılgınc... | |
|
| |
rüyamania Yeni Üye
| Konu: Geri: AY IŞIĞI Salı Eyl. 08, 2009 12:44 am | |
| | |
|
| |
| AY IŞIĞI | |
|