Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Suzanne Collins

3 posters
YazarMesaj
zac_nessa
Admin
Admin
zac_nessa

Suzanne Collins Empty
MesajKonu: Suzanne Collins   Suzanne Collins EmptyPtsi Şub. 01, 2010 4:36 pm

Açlık Oyunlar Serisi

Bir zamanlar Kuzey Amerika olarak bilinen bir yerin yıkıntıları içerisinde Panem ulusu yaşamaktadır. Başkent Capitol’ün etrafında 12 bölge bulunmaktadır. Capitol şiddetli ve acımasızdır ve bölgeler bir hat boyunca sıralanmıştır. Onların her biri her yıl yapılan Açlık oyunlarına katılmak zorundadır. Yarışma için her bir bölgeden yaşları 12 ila 18 arasında değişen birer erkek ve bir kız çocuğu göndermek durumundadır. Açlık oyunları TV’den canlı yayınlanan ölümüne bir kavgadır.
On altı yaşındaki Katniss Everdeen annesi ve 12 yaşındaki kızkardeşi ile yaşamaktadır. Oyunlarda kızkardeşinin yerine geçerek ölüm cezasını üzerine alır. Ancak Katniss daha önce de ölüme çok yaklaşmıştır ve bu kez kızkardeşi için ikinci kez hayatta kalma mücadelesi verecektir. Gerçekten ne anlama geldiğini bilmeden bir yarışmacı olmuştur. Eğer bu mücadeleyi kazanırsa hayatta kalma seçeneğini başlatmış olacaktır.
http://senaryo.eniyiforum.net
zac&nessa
Yeni Üye
Yeni Üye
zac&nessa

Suzanne Collins Empty
MesajKonu: Geri: Suzanne Collins   Suzanne Collins EmptySalı Şub. 02, 2010 1:28 pm

okudum bu kitabı harika Smile
merve552
Üye
Üye
merve552

Suzanne Collins Empty
MesajKonu: Geri: Suzanne Collins   Suzanne Collins EmptyC.tesi Şub. 27, 2010 8:17 pm

mükemmel bi kitap.. bir an önce ikincisini de almak istiyorum..
3.sünün çıkmasına da çok var ama Sad
merve552
Üye
Üye
merve552

Suzanne Collins Empty
MesajKonu: Geri: Suzanne Collins   Suzanne Collins EmptyPtsi Mart 01, 2010 8:45 pm

ATEŞİ YAKALAMAK

Açlık Oyunları'nın İkinci Kitabı
Capitol mutsuz, huzursuzluk artıyor. Ateşle dans eden kız bir kıvılcım yaktı, yerin altından yükselen isyan şimdi patlama noktasında

Kıvılcımlar parlıyor, alevler yayılıyor ve capitol intikam istiyor.

"Açlık Oyunları Serisi, insanı meraktan çatlatan, gerilim dolu, müthiş akıcı ve inanılmaz sarsıcı Elimden bir türlü bırakamadım. Bağımlısı oldum"
-Stephen King-

Sabırsızlıkla çıkmasını beklediğim fenomen kitap Açlık Oyunları'nın devamı olan Ateşi Yakalamak kitabını erkenden okuma fırsatı buldum.. Benim yüksek beklentilerimi haklı çıkartmakla kalmamakla birlikte bunun çok üstüne çıktı. Bu kitap Açlık Oyunları kadar heyecanlı fakat daha bir yürek burkucu çünkü zaten karakterleri tanıyorsunuz, zaten onlarla birlikte zorluklara göğüs germiştiniz. Suzanne hikayenin gerçekleştiği yerleri ummadığım yerlere taşımış ve o bu çok zor yerleri seçmekten hiç çekinmemiş. Olağanüstü. Bu kitabı okurken uykunuzu erteleyeceksiniz. Çıktığı andan itibaren listeleri altüst edecek. Tavsiyem o sabah için hazırlanın ve takviminizi ona göre ayarlayın.
-Stephenie Meyer-

"Zekice kurgulanmış ve çok akıcı bir kitap Büyüleyici."
-John Green-

"Bilimkurgu, heyecan, gerilim ve aşkın muhteşem bir karışımı."
-USA Today-

"Nefes Kesiyor"
-Publisher Weekly-

"Aksiyon, Entrika, Aşk. Kesinlikle mükemmel."
-Kirkus Reviews
merve552
Üye
Üye
merve552

Suzanne Collins Empty
MesajKonu: Geri: Suzanne Collins   Suzanne Collins EmptyCuma Mart 05, 2010 11:59 pm

2.kitabı da bitirdim..
muhteşem bi seri bu yha..
3. kitap bir an önce çıkmalı =(
neler olacağını çok merak ediyorum =(
zac_nessa
Admin
Admin
zac_nessa

Suzanne Collins Empty
MesajKonu: Geri: Suzanne Collins   Suzanne Collins EmptySalı Mart 16, 2010 8:52 am

bende canım Smile
http://senaryo.eniyiforum.net

Suzanne Collins
1 sayfadaki 1 sayfası